Installer Xperia™ Companion

Oppdatering og reparasjon av programvare på datamaskinen

Oppdatering og reparasjon av programvare

Xperia™ Companion tilbyr ikke bare en enkel måte å installere nye programvareoppdateringer på, men også å utføre en programvarereparasjon – en rask og enkel måte å løse ytelsesproblemer på.

Last ned for Mac OS Last ned for Windows

Gå til Xperia Support-nettstedet på en PC eller Mac for å laste ned Xperia Companion.

Xperia™ Companion finnes for Windows og Mac OS. Klikk på koblingene nedenfor for å finne de relevante installasjonsinstruksjonene og systemkravene.