Xperia™ Companion for PC og Mac – Sony Mobile Support offisielt nettsted
account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.
    Xperia-programvareoppdatering. Et bakgrunnsbilde med en mann som holder en Xperia™-smarttelefon.

Koble til datamaskinen

Installer Xperia™ Companion på datamaskinen din og bruk det til å bla gjennom, sikkerhetskopiere og overføre innhold. Du kan også bruke det til å oppdatere og reparere Xperia™-programvare.

Installasjonsinstruksjoner og systemkrav

Xperia™ Companion finnes for Windows og Mac OS. Klikk på koblingene nedenfor for å finne de relevante installasjonsinstruksjonene og systemkravene.

Download
    Sikkerhetskopiere og gjenopprette

Med Xperia™ Companion kan du sikkerhetskopiere Xperia™-innhold til datamaskinen, og gjenopprette det fra datamaskinen tilbake til enheten. Du kan også bla gjennom innholdet på enheten.

Update
    Oppdatere og reparere

Med Xperia™ Companion kan du sikkerhetskopiere Xperia™-innhold til datamaskinen, og gjenopprette det fra datamaskinen tilbake til enheten. Du kan også bla gjennom innholdet på enheten.

Xperia Companion
    Overføre innhold

Xperia™ Companion har et verktøy for å flytte innhold enkelt, som kontakter, meldinger, kalender, multimedia og mer, fra en Android- eller iOS-enhet til den nye Xperia™-enheten din.