Lading

Du må koble ladestasjonen til en strømkilde for at trådløs lading skal fungere. Det er viktig at du fjerner eventuelle telefondeksler før du bruker trådløs lading.

For å hindre overoppheting eller skade:

• Du må ikke plassere fremmedlegemer, som for eksempel metallobjekter eller magneter, mellom telefonen og ladestasjonen. Dette kan forstyrre ladingen, forårsake overoppheting eller skade enhetene.

• Du må ikke legge kort med magnetstriper eller chip på ladestasjonen, da de kan bli avmagnetisert eller ødelagt.

• Du må ikke dekke til ladestasjonen med noe materiale eller tøy. Dette kan forstyrre den interne viften.

• Du må ikke la støv samles opp på ladestasjonen. Hold overflaten ren.

På grunn av magneten i ladestasjonen, virker ikke kompasset i telefonen mens telefonen er på ladestasjonen.

Slik lader du en telefon

Trådløs ladestasjon lader
    1. Koble én ende av USB Type-C-kabelen til laderen.
    2. Koble den andre enden av kabelen til USB Type-C-porten på ladestasjonen.
    3. Plasser telefonen på ladestasjonen slik at de trådløse ladeområdene berører hverandre. Sørg for at du plasserer midten av telefonen på ladeområdet for optimal ladetid.
    4. Når ladingen starter, lyser varsellampene på telefonen og ladestasjonen. Ladeikonet for telefonen vises på skjermen.

UCH12 er den kompatible laderen.

Slik posisjonerer du telefonen på ladestasjonen

Trådløs ladestasjon telefon på lader
    • Plasser telefonen på ladestasjonen slik at begge enheten er i samme retning.

• Hvis du lader i liggende retning, må strømknappen på telefonen være motsatt fra stativet på ladestasjonen, som vist i illustrasjonen. Hvis strømknappen berører stativet, ligger telefonen feil og lading vil ikke fungere.

Hvis ladingen ikke starter, kan du forsøke å flytte telefonen litt til høyre eller venstre.