Jeg kan ikke lade enheten min

Arrow left Oversikt over Trådløs ladestasjon WCH20

Hvis enheten din ikke starter å lade ved bruk av Trådløs ladestasjon, prøv disse handlingene, den ene etter den andre. Bekreft etter hver handling om problemet ble løst før du prøver den neste.

• Kontroller at USB-kabelen er riktig koblet til laderen.

• Fjern et eventuelt beskyttende etui eller deksel fra enheten.

• Forsøk å flytte telefonen litt til høyre eller venstre.

• Kontroller at du har plasser enheten med tastene vendt oppover hvis du lader i liggende retning.

En telefon plassert på en trådløs ladestasjon i liggende retning.