account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Varsellampestatus

    Arrow left Oversikt over Trådløs ladeplate WCH10
    Blinker i 2 sekunder Ladeplaten er koblet til et strømuttak
    Jevnt sterkt lys i noen sekunder Enheten er riktig plassert på ladeplaten
    Blinker periodisk Batteriet lades
    Jevnt dempet lys Batteriet er fulladet
    Blinker kontinuerlig Ladefeil

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!