Sony WCH10

Les det vedlagte heftet Viktig informasjon før bruk.

Denne brukerhåndboken utgis av Sony Mobile Communications AB eller dets lokale tilknyttede selskap uten garantier av noe slag. Forbedringer og endringer i denne brukerhåndboken som skyldes typografiske feil, unøyaktigheter i gjeldende informasjon eller forbedringer av program og/eller utstyr, kan foretas av Sony Mobile Communications AB når som helst og uten varsel. Slike endringer vil imidlertid bli tatt med i nye utgaver av brukerhåndboken.

Med enerett.

©2014 Sony Mobile Communications AB.

Sony er varemerket eller det registrerte varemerket for Sony Corporation.

Alle produkt- og firmanavn som nevnes i dette dokumentet, er varemerker for sine respektive eiere. Alle rettigheter som ikke eksplisitt gis i dette dokumentet, er reserverte. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.

Se www.sonymobile.com hvis du vil vite mer.

Alle illustrasjoner er kun illustrasjoner og stemmer ikke nødvendigvis med det faktiske utstyret.