Slik lader du enheten

Arrow left Oversikt over Trådløs ladeplate WCH10

Slik lader du enheten med den trådløse ladeplaten

Wireless Charging Plate connecting cable

Wireless Charging Plate charging

1. Koble laderen til en strømforsyning og plugg laderkabelen i ladeporten.
    2. Plasser enheten på ladeplaten. En varsellampe lyser i flere sekunder etter at enheten er plassert riktig på platen. Deretter starter ladingen av enheten.

Note

Enkelte telefoner være festet til et QI-sertifisert deksel som støtter trådløs lading, for at ladeplaten skal kunne brukes. Du må ikke plassere noe mellom enheten og ladeplaten mens enheten lades, da dette kan føre til forstyrrelser. Pass spesielt på at ikke metallgjenstander kommer i veien. Slike gjenstander kan bli overopphetet og forårsake forbrenninger hvis du kommer borti dem.

Tip

Den trådløse lademottakeren i enheten din er vanligvis plassert i batteriområdet, som kanskje ikke er midt på enheten. Vær oppmerksom på dette når du plasserer enheten på ladeplaten. Bruk varsellampen på ladeplaten eller ladeikonet på enheten til å kontrollere at enheten er plassert riktig og lades.