Enkel lading

Med den trådløse ladeplaten WCH10 kan du lade enheter, for eksempel en Xperia-smarttelefon, uten å bekymre deg for kontakter og kabler. Så lenge ladeplaten er koblet til en strømforsyning, behøver du bare å plassere enheten på platen, og ladingen starter.

Den trådløse ladeplaten WCH10 støtter Qi-standarden for induksjonsstrøm, og kan derfor lade mange Qi-sertifiserte enheter (ikke bare Xperia- eller Sony-enheter). Du finner den nyeste informasjonen om støttede enheter på www.wirelesspowerconsortium.com/products/.

Wireless Charging Plate overview

1

Ladeplate

2

Ladeport

3

Varsellampe

4

Ladekabel

5

Lader

Note

Bruk bare laderen som ble levert sammen med den trådløse ladeplaten da du kjøpte den.