Bruk av fjernkontrollen

Oversikt over fjernkontrollen

Diagram som viser nummereringen av hver del. På venstre side, fra topp til bunn, 1 til 3. På høyre side, 4.
1 Volumtast +
2 Flerfunksjontast
3 Volumtast -
4 Mikrofon

Slik endrer du volumet

• Under et anrop eller når du lytter til musikk, trykker du på volumtasten + eller volumtasten - for å øke eller senke lydvolumet.

Hint

Det er en følbar prikk (liten kul) på volumtasten +. Bruk denne som en indikator når du bruker fjernkontrollen.

Slik besvarer du et anrop

• Når du hører et innkommende anrop-signal, trykker du kort på flerfunksjonstasten.

Slik avviser du et anrop

• Når du hører et innkommende anropssignal, trykker du lenge på flerfunksjonstasten i ett sekund.

Slik slår du av mikrofonen under et anrop

• Trykk lenge på flerfunksjonstasten i ett sekund. Trykk lenge på tasten i ett sekund igjen for å slå av dempningen av mikrofonen.

Slik hopper du over eller setter musikkspor på pause

1. Mens du lytter til musikk, trykker du på flerfunksjonstasten for å sette musikk på pause. Trykk på den igjen for å fortsette.
  2. Trykk kort to ganger på flerfunksjonstasten for å hoppe til neste spor.
  3. Trykk raskt tre ganger på flerfunksjonstasten for å starte gjeldende sang på nytt. Trykk tre ganger på den igjen for å gå tilbake til forrige spor.

Slik starter du taleassistenten

• Trykk lenge på flerfunksjonstasten i ett sekund for å begynne å snakke til taleassistenten.