Feste klipsen

Slik fester du klipsen

• Fest klipsen til hodetelefonkabelen under fjernkontrollen. Plasser klipsen slik at du kan snakke inn i mikrofonen for å ringe håndfritt, etter at hodetelefonene er festet til klærne.

Merknad

Hvis du må justere klipsen, ta den av og plasser den et annet sted på hodetelefonkabelen.

Hint

Bruk klipsen til å hindre at hodetelefonene og fjernkontrollen flytter på seg. Det gjør at hodetelefonene blir mer komfortable i bruk.