Om DK60 USB Type-C-ladestasjon

DK60 USB Type-C-ladestasjon er et ladetilbehør som er utviklet for Xperia™-telefonen. Det posisjonerer telefonen din i en komfortabel visningsvinkel slik at du enkelt kan bla gjennom innholdet mens telefonen lades.

USB-ladestasjonskomponent
    1

Ladestasjon

2

Festeanordning for å holde telefonen på plass

DK60 USB Type-C-ladestasjon er ikke pakket for salg sammen med en telefon eller lader. Du må kjøpe utstyret separat. Før bruk må du fjerne plastfilmen fra utstyret.

Driftstemperatur

5 °C to 35 °C