Jeg kan ikke lade enheten min eller lytte til lyd

Merknad

Noe funksjonalitet for USB-tilkobling, for eksempel hurtiglading og datasynkronisering, støttes ikke av USB Type-C 2-i-1-kabel.

• Kontroller at enheten er kompatibel med USB Type-C 2-i-1-kabel.
      Kompatible Xperia-enheter:
      Xperia 1
      Xperia XZ3
      Xperia XZ2
      Xperia XZ2 Compact
      Xperia XZ2 Premium

• Følgende Xperia-modeller kan ikke lades med USB Type-C 2-i-1-kabel når strømmen er av. For å lade disse enhetene mens strømmen er av, koble laderens USB-kabel direkte til enheten.
      Påvirkede Xperia-enheter:
      Xperia 1

• Hodetelefoner med 3,5 mm lydplugg og fem poler støttes ikke fullstendig. Enkelte funksjoner, for eksempel støydemping, vil ikke være tilgjengelig når du kobler hodetelefoner med 3,5 mm lydplugg og fem poler til USB Type-C 2-i-1-kabel.