Lading

Slik lader du enheten med USB-lader

Hurtigladerkabel

1. Sett den ene enden av USB-kabelen inn i laderen.
  2. Sett den andre enden av kabelen inn i USB Type-C™-porten på enheten.
  3. Koble laderen til et strømuttak. Batteriet i enheten starter å lade.
  4. Når enheten er fulladet, tar du laderen ut av stikkontakten og kobler kabelen fra enheten ved å trekke den rett ut. Pass på at du ikke bøyer kontakten.

Tip

Hvis det ikke finnes en ledig stikkontakt, kan du også bruke USB-kabelen til å lade enheten fra en datamaskin. Det er bare å koble den store USB-kontakten til USB-porten på en datamaskin i stedet for laderen. Merk at når du bruker denne metoden vil det ta lenger tid å lade batteriet enn når du bruker en lader tilkoblet en stikkontakt.