account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Om USB-lader

UCH20C-USB-laderen er til hjelp når du skal lade Android™-enheten.

Note

Når du lader en enhet med UCH20C-laderen, må du alltid bruke UCB20 USB Type-C™-kabelen som fulgte med laderen da du kjøpte den.

Oversikt over hurtigladeren

1 Laderenhet
2 UCB20 USB Type-C™-kabel

Driftstemperatur

5 °C to 35 °C

Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer