Vise utendørsaktiviteter

Selv om SmartWatch 3 er koblet fra telefonen eller nettbrettet, kan den fremdeles registrere opplysninger om aktivitetene dine; for eksempel sted, hastighet og hvor langt du har gått eller løpt. Du kan vise statistikk generert på grunnlag av disse dataene på telefonen eller nettbrettet på et senere tidspunkt, når SmartWatch 3 kobles til. Du kan for eksempel vise reisene dine på et kart.

Funksjonaliteten som er beskrevet ovenfor, er kun tilgjengelig hvis du installerer en kompatibel app, slik som Lifelog eller My Tracks.

Slik viser du reisene dine i Lifelog-appen

1. Kontroller at du har installert Lifelog-appen på Android™-telefonen eller -nettbrettet, og at du har logget deg på appen.
  2. Gå til appskjermen på Android™-telefonen eller -nettbrettet, og finn frem til og ta hurtig på Lifelog.
  3. Ta hurtig på . Detaljer for den gjeldende reisen vises på telefonen eller nettbrettet.
  4. Hvis du vil vise tidligere reiser, tar du hurtig på og velger ønsket dato.