Konfigurere SmartWatch 3

For at SmartWatch 3 skal fungere riktig, må du først installere den nyeste versjonen av Android Wear-appen på Android™-telefonen eller -nettbrettet, og deretter opprette en kobling mellom tilbehørsenheten og telefonen eller nettbrettet. Dette kan du gjøre på to måter. Du kan bruke NFC, som automatisk kobler deg til en nedlastingsside for Android Wear på Google Play™. Eller du kan bruke manuell konfigurasjon hvis telefonen eller nettbrettet ikke støtter NFC. Husk at du bare kan koble SmartWatch 3 til én telefon eller ett nettbrett om gangen.

Slik konfigurerer du SmartWatch 3 med NFC

1. Kontroller at Android™-telefonen eller -nettbrettet er koblet til et Wi-Fi®-nettverk og at Wi-Fi®-forbindelsen opprettholdes gjennom hele denne prosessen.
  2. Telefon eller nettbrett: Kontroller at NFC-funksjonen er slått på og at skjermen er aktiv og ulåst.
  3. Plasser telefonen eller nettbrettet over SmartWatch 3 slik at NFC-sensorområdet på de to enhetene berører hverandre. Det åpnes en Google Play™-nedlastingside for Android Wear på telefonen eller nettbrettet.
  4. Telefon eller nettbrett: Ta hurtig på den aktuelle teksten eller de aktuelle ikonene på skjermen for å laste ned og installere Android Wear.
  5. Telefon eller nettbrett: Så snart Android Wear er installert, kan du åpne Android Wear-appen og følger instruksjonene på skjermen.
  6. Telefon eller nettbrett: Hvis Bluetooth® ikke er slått på, tar du hurtig på Slå på Bluetooth når du blir bedt om det.
  7. Telefon eller nettbrett: Velg SmartWatch 3 på listen over tilgjengelige enheter. Det vises deretter en koblingskode på både SmartWatch 3 og telefonen eller nettbrettet.
  8. Bekreft på telefonen eller nettbrettet at den samme koden vises på begge enhetene. SmartWatch 3 søker nå etter oppdateringer, installerer eventuell nødvendig programvare og starter på nytt automatisk om nødvendig.
  9. Telefon eller nettbrett: Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigurasjonen.
  10. Når konfigurasjonen er fullført, vil SmartWatch 3 be deg om å slå på noen funksjoner, for eksempel Google Now og stedstjenester, for at du skal få tilgang til mer funksjonalitet og dermed få en bedre brukeropplevelse. Følg de aktuelle instruksjonene hvis du vil bruke disse funksjonene.

Første gang du oppretter en kobling mellom SmartWatch 3 og en ny telefon eller et nytt nettbrett, kan prosessen ta flere minutter.

Hvis SmartWatch 3 allerede har blitt koblet sammen med en annen telefon eller et nettbrett, må du tilbakestille SmartWatch 3 før du kobler den sammen med en ny telefon eller et nettbrett. Du finner mer informasjon om tilbakestilling under Slik tilbakestiller du til fabrikkinnstillingene.

Slik konfigurerer du SmartWatch 3 manuelt

1. Kontroller at Android™-telefonen eller -nettbrettet er koblet til et Wi-Fi®-nettverk og at Wi-Fi®-forbindelsen opprettholdes gjennom hele denne prosessen.
  2. Slå på SmartWatch 3.
  3. Telefon eller nettbrett: Søk etter Android Wear-appen i Google Play™, og last den ned og installer den.
  4. Telefon eller nettbrett: Så snart Android Wear er installert, kan du åpne Android Wear-appen og følger instruksjonene på skjermen.
  5. Telefon eller nettbrett: Hvis Bluetooth® ikke er slått på, tar du hurtig på Slå på Bluetooth når du blir bedt om det.
  6. Telefon eller nettbrett: Velg SmartWatch 3 på listen over tilgjengelige enheter. Det vises deretter en koblingskode på både SmartWatch 3 og telefonen eller nettbrettet.
  7. Bekreft på telefonen eller nettbrettet at den samme koden vises på begge enhetene. SmartWatch 3 søker nå etter oppdateringer, installerer eventuell nødvendig programvare og starter på nytt automatisk om nødvendig.
  8. Telefon eller nettbrett: Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigurasjonen.
  9. Når konfigurasjonen er fullført, vil SmartWatch 3 be deg om å slå på noen funksjoner, for eksempel Google Now og stedstjenester, for at du skal få tilgang til mer funksjonalitet og dermed få en bedre brukeropplevelse. Følg de aktuelle instruksjonene hvis du vil bruke disse funksjonene.

Første gang du oppretter en kobling mellom SmartWatch 3 og en ny telefon eller et nytt nettbrett, kan prosessen ta flere minutter.

Hvis SmartWatch 3 allerede har blitt koblet sammen med en annen telefon eller et nettbrett, må du tilbakestille SmartWatch 3 før du kobler den sammen med en ny telefon eller et nettbrett. Du finner mer informasjon om tilbakestilling under Slik tilbakestiller du til fabrikkinnstillingene.