Introduksjon

SmartWatch 3-tilbehøret drives av Android Wear og støtter talekommandoer. Du kan stille spørsmål som When is my next meeting? eller How do I get to the train station? og få svar straks.

Du kan også bruke SmartWatch 3 til å motta og svare på meldinger, vise avtalevarsler og sjekke værmeldingen – alt praktisk og enkelt tilgjengelig på håndleddet ditt.

SmartWatch 3 har innebygd støtte for GPS og Wi-Fi®, og du kan koble SmartWatch 3 med Android™-telefonen eller nettbrettet ved bruk av NFC eller Bluetooth®. Når du konfigurerer Wi-Fi®-innstillinger, kan du angi at SmartWatch 3 skal koble seg automatisk til Wi-Fi®-nettverk i tilfeller der du mister forbindelsen mellom SmartWatch 3 og telefonen eller nettbrettet. Hvis du gjør dette, kan begge enhetene forbli synkronisert så lenge de har tilgang til et Wi-Fi®-nettverk.

SmartWatch 3 fungerer med alle Android™-smarttelefoner og nettbrett som kjører Android™ versjon 4.3 eller nyere. Hvis du vil vite om din Android™-enhet kan brukes med Android Wear, går du til http://g.co/WearCheck fra telefonen eller nettbrettet. Du kan utvide funksjonaliteten ved å laste ned nye apper fra Google Play™ samt oppdateringer for eksisterende apper. Du får automatisk varsler om når slike oppdateringer er tilgjengelige.

Bruk SmartWatch 3 sammen med den medfølgende klokkeremmen.