Strømstyring

Du kan forlenge batteriets levetid for SmartBand Talk ved å aktivere STAMINA-modus fra innstillingene. Når denne modusen er aktivert, overlappes skjermen med diagonale streker og STAMINA-modusikonet Icn sony eugene stamina mode vises øverst til høyre på SmartBand Talk. I STAMINA-modus er flere funksjoner deaktivert, og du kan ikke utføre følgende handlinger:

• Motta anrop på SmartBand Talk.
  • Videresende varsler til SmartBand Talk.
  • Bli varslet når SmartBand Talk og Android™-enheten er utenfor tilkoblingsrekkevidde.

Funksjonene for loggføring av aktiviteter og smartvekking vil imidlertid virke som normalt.

Slik aktiverer du STAMINA-modus

1. Gå til hovedappskjermen på Android™-enheten, og finn og trykk på SmartBand Talk > INNSTILLINGER.
  2. Trykk på Strømstyring.
  3. Dra glidebryteren ved siden av STAMINA-modus mot høyre.

Slik deaktiverer du STAMINA-modus

1. Gå til hovedappskjermen på Android™-enheten, og finn og trykk på SmartBand Talk > INNSTILLINGER.
  2. Trykk på Strømstyring.
  3. Dra glidebryteren ved siden av STAMINA-modus mot venstre.
  4. Trykk kort på funksjonstasten på SmartBand Talk.

Slik deaktiverer du STAMINA-modus midlertidig

• Trykk kort på funksjonstasten.

Note

Når du deaktiverer STAMINA-modus midlertidig på SmartBand Talk, er alle funksjoner tilgjengelige som vanlig. Hvis det ikke utføres noen aktivitet på SmartBand Talk i løpet av 20 sekunder, går den tilbake til en inaktiv skjerm og STAMINA-modus.

Slik aktiverer du modusen for lavt batteri

1. Gå til hovedappskjermen på Android™-enheten, og finn frem til og ta hurtig på SmartBand Talk > INNSTILLINGER.
  2. Ta hurtig på Strømstyring.
  3. Dra glidebryteren ved siden av Modus for lavt batterinivå mot høyre.

Note

Når modusen for lavt batteri er aktivert, går SmartBand Talk automatisk i STAMINA-modus når batterinivået er lavt.