Sammensetning

Hvis du vil tilpasse SmartBand Talk-enheten, kan du bytte ut armbåndet med bånd med en annen farge og lengde, som kan kjøpes separat.

Note

Når du bytter armbånd, kan det hende du også må bytte ut festeklemmene med klemmer av passende størrelse eller type.

Slik tar du av armbåndet

Ill sony eugene assembly
  1. Sett en fingernegl eller en lignende gjenstand inn i rommet ved hver festeklemme. Deretter drar du ut og fjerner klemmene.
  2. Ta armbåndsremmene ut av tilbehørets hovedenhet.