Opprette Life Bookmarks

Bruk SmartBand til å opprette Life Bookmarks. Life Bookmarks lagrer informasjon om tid og posisjon, og hjelper deg med å huske spesielle anledninger. Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for at posisjonsdata skal innhentes.

Slik oppretter du livsbokmerker ved hjelp av Lifelog-appen

1. I Lifelog-appen trykker du Icn sony ellis add bookmark.
    2. Følg instruksjonene på skjermen.
    3. Om nødvendig legger du til tekstnotater, og deretter trykker du OK.

Slik oppretter du et Life Bookmark ved hjelp av SmartBand

1. Sørg for at SmartBand er slått på og er i dagmodus.
    2. Trykk på strømknappen to ganger for å loggføre sted og tid.
    3. Koble SmartBand til Android™-enheten. Om nødvendig kan du legge til merknader i bokmerket ved hjelp av Lifelog-appen.