Bruke vinduet

Når Stilomslag med vindu er konfigurert og festet til telefonen, må du lukke dekselet for å aktivere smartvindusfunksjonen. Når smartvindusfunksjonen er aktiv, krympes det som vises på skjermen på telefonen, slik at det passer inn på vinduet i dekselet. Dette vinduet ligner på en miniversjon av telefonskjermen din, og du kan bruke det på samme måten. Du kan for eksempel sveipe eller trykke på vindusskjermen for å navigere.

Sveipe

Sveipe

• Se flere moduler og andre handlinger.

Trykke

Trykke

• Åpne eller velg et element.