Innledning

Stilomslag med vindu er et smart deksel for Xperia™ Z5 Premium-smarttelefonen som du kan bruke til å vise og bruke dedikerte funksjoner. Når du lukker dekselet, blir smartvindusfunksjonen aktivert, og utvalgte moduler fra statuslinjen eller startskjermen på smarttelefonen, vises i vinduet. Du kan deretter bruke disse utvalgte modulene og tilknyttede funksjonene. Du kan for eksempel se og lese en innkommende melding, aktivere smarttelefonens kamera, styre musikk og besvare et innkommende anrop – helt uten å åpne dekselet.