Moduler

Moduler er små apper som du kan bruke direkte på vindusskjermen. De fungerer også som snarveier. Med modulen Kalender kan du for eksempel se grunnleggende kalenderinformasjon direkte på vindusskjermen. Du kan laste ned flere moduler fra Google Play™.

Slik legger du til en modul på vindusskjermen

1. Aktiver vindusskjermen ved å trykke raskt på på/av-tasten Key and power k90.
    2. Sveip mot høyre til Icn sony and lockscreen add pane vises, og ta hurtig på det. Du blir da bedt om å åpne dekselet for å legge til en modul direkte på telefonen.
    3. Angi eventuelt PIN-kode, mønster eller passord for å låse opp skjermen.
    4. Finn og ta hurtig på modulen som skal legges til.

Note

Elementene som vises når du tar hurtig på Icn sony and lockscreen add pane, er tilgjengelige som standard og kan ikke endres.

Flytte en modul på vindusskjermen

1. Aktiver vindusskjermen ved å trykke raskt på av/på-tasten Key and power k90.
    2. Berør og hold på modulen du vil flytte. Dra den deretter dit du vil ha den

Fjerne en modul fra låseskjermen

1. Aktiver vindusskjermen ved å trykke raskt på av/på-tasten Key and power k90.
    2. Trykk og hold på modulen du vil fjerne, og dra den deretter til Icn app tray delete.

Note

Kameraikonet og musikkspilleren vises som standard på skjermen og kan ikke fjernes.