Kamera

Du kan slå på kameraappen fra startskjermen på Stilomslag med vindu og ta bilder i stående eller liggende format.

Slik tar du et bilde fra startskjermen på Stilomslag med vindu

1. Aktiver vindusskjermen ved å trykke raskt på strømknappen Key and power k90.
    2. Trykk på og hold Icn sony camera cap mode normal og dra deretter oppover for å aktivere kameraet.
    3. Når kameraet er åpnet, finner du motivet i søkeren.
    4. Når du er klar til å ta bildet, trykker du på Icn sony camera onscreen lock button