Slå av og på skjermen

Når Stilomslag med vindu er festet og ikke blir brukt i løpet av et bestemt tidsrom, slås vindusskjermen automatisk av. Du kan også slå av vindusskjermen manuelt og slå den på når som helst.

Slik slår du på vindusskjermen

1. Kontroller at modusen Ta hurtig for å våkne er slått på, på Xperia™-smarttelefonen. Aktiver skjermen ved å ta hurtig på Innstillinger > Skjerm, og dra deretter glidebryteren Trykk for å aktivere mot høyre.
    2. Ta hurtig to ganger på vindusskjermen, eller trykk raskt på på/av-tasten.

Slå av skjermen manuelt

• Trykk raskt på av/på-tasten.