Skjermen slås av når jeg lukker dekselet

Arrow left Oversikt over Stilomslag med berøringsfunksjon SCTH70 til Xperia XZ3
    • Du aktiverer skjermen ved å trykke på strømknappen. Hvis skjermen ikke aktiveres når du trykker på strømknappen, sjekker du at du har valgt riktig type deksel. Hvis du vil at skjermen forblir påslått når du lukker dekselet, kan du konfigurere det enten når du velger dekseltypen eller ved åpne Stilomslag-appen.

Mer

Slik velger du et deksel

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Avansert > Omslagsvalg.
      2. Trykk på Stilomslag med berøringsfunksjon > OK.
      3. Trykk på Åpne, og deretter på Skjerm av når omslaget er lukket-bryteren for å slå funksjonen på eller av.

Hvis du allerede har valgt Stilomslag med berøringsfunksjon, finner og trykker du på Stilomslag > Skjerm av når omslaget er lukket for å slå funksjonen på eller av.