Jeg kan ikke bruke Sidesans når jeg lukker dekslet

• Sidesans-funksjonen kan brukes på høyre side av enheten selv når dekslet er lukket. Hvis Sidesans ikke reagerer sjekker du at funksjonen er aktivert på høyre side av enheten. Du må åpne dekslet for å bruke Sidesans på venstre side.

Mer

Sjekke innstillingene til Sidesans

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Avansert > Sidesans.
      2. Trykk på Sensor aktivert. Sjekk at på begge sider eller på høyre side er valgt.