account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Skjermen er for mørk når jeg lukker dekselet

  • Øk skjermlysstyrken for når dekselet er lukket.

    Mer

    Slik øker du skjermens lysstyrke når dekselet er lukket

    1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Stilomslag > Lysstyrken økes når dekselet er lukket.
    3. Velg et alternativ.

Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer