Bruk av telefonen sammen med stilomslaget med berøring

Arrow left Oversikt over Stilomslag med berøringsfunksjon SCR50 til Xperia X

Når stilsomslaget med berøring er konfigurert og festet til telefonen, kan du betjene skjermen på telefonen gjennom frontdekselet. Du kan for eksempel sveipe, knipse eller trykke på skjermdekselet for å navigere.

Sveipe

Ill acc scr56 swiping
    • Sveip for å navigere eller vise flere alternativer

Trykke

Ill acc scr56 tapping
    • Trykk for å åpne eller velge et element

Rulle

Ill acc scr56 scroll
    • Dra eller knips fingeren i retningen du ønsker å rulle

Knipse

Ill acc scr56 flick
    • Knipse for å navigere

Knipe

Ill acc scr56 pinch
    • Knip inn eller knip ut for å zoome inn eller ut

Berøre og holde nede

Ill acc scr56 touching and holding
    • Berør og hold nede for å flytte elementer eller vise flere valg.