account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Slå av og på skjermen

    Arrow left Oversikt over Stilomslag med berøringsfunksjon SCR50 til Xperia X

    Når stilomslaget med berøring er festet og ikke blir brukt i løpet av et bestemt tidsrom, slås skjermen automatisk av. Du kan også slå av og på skjermen manuelt når som helst.

    Slik slår du av og på og vindusskjermen manuelt

    • Trykk raskt på strømknappen.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!