account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Tilpasse innstillinger for stilomslaget

    Arrow left Oversikt over Stilomslag med berøringsfunksjon SCR50 til Xperia X

    Vis og endre innstillingene for stilomslaget med berøring ved bruk av Stilomslag-appen. Stilomslag-appen er tilgjengelig fra appskjermen.

    Slik åpner du Stilomslag-appen

    1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Stilomslag .

    Slik øker du skjermens lysstyrke når omslaget er lukket

    1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Stilomslag > Øk lysstyrke når omslaget er lukket.
    3. Velg et alternativ.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!