account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Skjermen slås ikke av når jeg lukker dekselet

    • Sjekk at du har valgt riktig type deksel.

      Mer

      Slik velger du et deksel

      1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
      2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Omslagsvalg.
      3. Trykk på Flippomslag.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer