Håndtere innkommende anrop

Når noen ringer til smarttelefonen din, kan du se hvem som ringer på skjermen på stildekselvinduet. Du kan deretter bruke vindusskjermen til å motta eller avvise anropet.

Svare på et innkommende anrop

• Hvis du vil ta imot det innkommende anropet, sveiper du fra høyre mot venstre på vindunsskjermen.

Avvise et innkommende anrop

• Skyv fra høyre til venstre på vindusskjermen.

Besvare et videoanrop

Når du får et videoanrop mens stildekselvinduet er festet til telefonen, blir du bedt om å åpne dekslet for å starte frontkameraet på mobilen din.

Svare på et videoanrop

• Åpne stildekselvinduet, og se inn i frontkameraet på telefonen.