Alarm

Du kan se en aktiv alarm på startskjermen på stildekselvinduet. For å stille inn en alarm må du først gå inn på smarttelefonen, altså åpne eller ta av dekselet.

Stille inn en alarm

1. Åpne frontdekselet slik at du får tilgang til startskjermen på selve telefonen.
    2. Trykk på Icn sony home apptray normal fra startskjermen på telefonen.
    3. Finn frem til og trykk på Vekkerklokke og klokke.
    4. Trykk på Key gesture add.
    5. Velg Klokkeslett, og still inn tiden ved å bla opp og ned.
    6. Trykk på Angi.
    7. Du kan redigere andre alarminnstillinger hvis du ønsker det.
    8. Trykk på Ferdig. Denne alarmen vises nå på startskjermen på stildekselvinduet.

Utsette en alarm når den går

• Trykk på Slumre når det vises på vindusskjermen.

Slå av en alarm når den går

• Dra Icn stat notify alarm mot høyre på vindusskjermen.

Slå av en utsatt alarm

1. Åpne stildekselvinduet.
    2. Dra ned fra statuslinjen på startskjermen på telefonen for å åpne varselspanelet, og trykk deretter på Icn stat notify alarm.