account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Jeg kan ikke bruke Sidesans når dekselet er på

    • Slå på funksjonen Betjen på indre kant av skjermen for å bruke Sidesans når dekselet er på.

      Slik aktiverer du Betjen på indre kant av skjermen

      1. Finn og trykk Innstillinger > Skjerm > Avansert > Sidesans > Konfigurer berøringsposisjon.
      2. Velg Manuelt og trykk på bryteren ved siden av Betjen på indre kant av skjermen for å aktivere funksjonen.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer