Om ekte lær

• Dette produktet er laget av ekte lær. I motsetning til kunstlær kan ekte lær ha riper, rynker eller linjer som ser ut som årringer på overflaten. Hvert deksel har unik farge og utseende.
    • Når du skal rengjøre lærdekselet, tørker du det forsiktig med en myk, tørr klut, for eksempel en brilleklut.
    • Friksjon og fuktighet, som regn eller svette, kan føre til misfarging eller at fargen smitter av på klær osv.
    • Lærdekselet skal ikke brukes eller oppbevares på steder som utsettes for direkte sollys (f.eks. i en bil), ekstremt høye/lave temperaturer, høy fuktighet eller støv.