Bruk av fjernkontrollen

Oversikt over fjernkontrollen

Bilde av fjernkontrollen

1 Volum +
    2 Midtre knapp
    3 Volum -
    4 Mikrofon

Slik betjener du volumet

1. Trykk på Volum + for å øke volumet.
    2. Trykk på Volum - for å senke volumet.

Note

Hvis du er koblet til en iOS-enhet, justerer du volumet direkte på iOS-enheten. Volum-knappene på fjernkontrollen er bare kompatible med Android™-enheter.

Slik svarer eller avviser du et anrop

1. Trykk på den midtre knappen for å besvare et anrop. Trykk på den igjen for å avslutte samtalen.
    2. Trykk på og hold nede den midtre knappen i ett sekund for å avvise et anrop.

Slik hopper du over eller setter musikkspor på pause

1. Mens du lytter til musikk, trykk på den midtre knappen for å sette musikk på pause. Trykk på den igjen for å fortsette.
    2. Trykk to ganger på den midtre knappen for å hoppe til neste spor.
    3. Trykk tre ganger på den midtre knappen for å starte gjeldende sang på nytt. Trykk tre ganger på den midtre knappen igjen for å gå tilbake til forrige spor.

Slik starter du stemmesøk og -handlinger

• Hold nede den midtre knappen for å snakke til Google/Siri.