Kompatibilitet

Android™

iOS™1

Vekt

Ca. 15,3 g

Mål

Kabellengde: 1,2 m

Slitestyrke

Vannbestandig IPX573

Farge

Svart

Hvit

Blå

Rosa

Kontroller

Volum +/-1

Flerfunksjonstast (besvar/avslutt anrop, spill av / sett på pause / hopp over / gå bakover for musikk, aktiver taleassistentfunksjon med Google™ eller Siri)2

Mikrofon

Kontakter

3,5 mm lydkontakt (stereo mini / 4-polet)

Bruk sammen med

smarttelefon, nettbrett, bærbar datamaskin, musikkspiller eller andre enheter med 3,5 mm lydutgang.

Total harmonisk forvrengning

<0,5 % (100 Hz – 10 000 Hz @ 1 mW)

Hodetelefontype

9,2 mm dynamisk

Nominell impedans

18 ohm

Frekvensrespons

20 Hz – 20 000 Hz

Mikrofon

ECM

Innhold i esken

Stereohodetelefoner

Klemme for hodetelefonkabel

Brosjyre

1. Volumfunksjonen fungerer ikke med iOS.
    2. STH32 er vann- og støvbestandig, så du trenger ikke bekymre deg over en uventet regnskur, og du kan skylle av den under springen. Du må ikke senke hele enheten under vann eller utsette den for sjøvann, saltvann, klorvann eller væsker som for eksempel drikkevarer. For best mulig lydkvalitet bør STH32-hodetelefonene tørke i romtemperatur i inntil tre timer hvis de har blitt våte. Garantien gjelder ikke ved misbruk eller feilaktig bruk av enheten. Enheten har en IP-sertifisering på IP57. Du finner mer informasjon på http://support.sonymobile.com/global-en/dm/waterresistant/