Bruke SBH54 til å spille av musikk

Når SBH54 er koblet til Android™-enheten, kan du bruke hodetelefonen til å spille av musikk fra enheten. Eller du kan lytte til den frittstående FM-radioen i selve hodetelefonen. Før du starter å spille av musikk, må du velge en musikkilde.

Slik lytter du til musikk

1. Åpne musikkspillerappen i Bluetooth®-enheten og velg sporet du vil lytte til.
    2. Slå på SBH54.
    3. Trykk Icn sony key back for å åpne menyen.
    4. Trykk Icn sony key forward eller Icn sony key rewind for å velge Icn sony music mode.
    5. Trykk Icn sony key play pause for å spille av sporet.

Slik veksler du mellom spor

• Trykk Icn sony key forward eller Icn sony key rewind.

Slik spoler du fremover eller bakover i et musikkspor

• Hold nede Icn sony key forward eller Icn sony key rewind for å spole fremover eller bakover til du kommer til ønsket posisjon.

Slik lytter du til FM-radioen

1. Kontroller at hodetelefonen er koblet til SBH54.
    2. Slå på SBH54.
    3. Trykk Icn sony key back for å åpne menyen.
    4. Trykk Icn sony key forward eller Icn sony key rewind for å velge Icn sony fm radio.
    5. Trykk Icn sony key play pause.

Slik søker du etter en radiokanal

• Hold nede Icn sony key forward eller Icn sony key rewind mens du hører på FM-radioen.

Slik endrer du radiofrekvensen manuelt

• Når du lytter til FM-radioen, trykker du på Icn sony key forward eller Icn sony key rewind for å flytte opp eller ned i trinn på 100 kHz.

Slik lagrer du en radiokanal

1. Hold nede Icn sony key forward og Icn sony key rewind samtidig for å åpne lagremenyen mens du hører på FM-radioen.
    2. Trykk Icn sony key forward eller Icn sony key rewind for å velge den ønskede kanalposisjonen. Deretter trykker du Icn sony key play pause.

Slik lytter du til en lagret radiokanal

1. Hold nede Icn sony key play pause mens du hører på FM-radioen.
    2. Trykk Icn sony key forward eller Icn sony key rewind for å velge en lagret radiokanal.
    3. Hold nede Icn sony key play pause.