Slå på og av

Arrow left Oversikt over Bluetooth®-stereohodetelefoner SBH24

Slik slår du på hodetelefonene

• Skyv Icn sony key power on off opp. LED-lampen blinker grønt raskt tre ganger for å angi at hodetelefonene er slått på.

Slik slår du av hodetelefonene

• Skyv Icn sony key power on off ned. LED-lampen blinker rødt raskt tre ganger for å angi at hodetelefonene er slått av.

Tip

Hvis hodetelefonene er slått på men forblir inaktive, forblir de i paringsmodus i ti minutter. Hvis hodetelefonene ikke er paret med en Android- eller iOS-enhet innen 30 minutter, slås de av automatisk.