Tilbakestilling av hodetelefonene til fabrikkinnstillingene

Arrow left Oversikt over Bluetooth®-stereohodetelefoner SBH24

Tilbakestill til fabrikkinnstillingene hvis hodetelefonene oppfører seg uventet. Tilbakestilling til fabrikkinnstillingene gjenoppretter enheten til de opprinnelige innstillingene.

Slik tilbakestiller hodetelefonene til fabrikkinnstillingene

1. Koble hodetelefonen til en strømkilde.
    2. Slå av hodetelefonene.
    3. Trykk lenge på Icn acc rmy multi function key i ca. fem sekunder. LED-lampen vil blinke oransje to ganger raskt.