Paring av hodetelefonene med en Android- eller iOS-enhet

Arrow left Oversikt over Bluetooth®-stereohodetelefoner SBH24

Hvis du vil pare hodetelefonene dine med en Android-enhet, kan du enten bruke NFC eller Bluetooth. Hvis du vil pare hodetelefonene dine med en iOS-enhet, må du bruke Bluetooth.

Når du har paret hodetelefonene med en Android- eller iOS-enhet, lagres informasjonen. Hodetelefonene kan lagre opptil åtte parede enheter.

Når enheten som sist ble paret er innenfor rekkevidde, prøver hodetelefonene å koble til på nytt automatisk.

Slik parer du hodetelefonene dine med en Android-enhet ved bruk av NFC

Pare hodetelefonene

1. Kontroller at hodetelefonene er helt oppladet og slått på.
    2. Sørg for at NFC er slått på og at skjermen er låst opp på Android-enheten.
    3. Berør NFC-området på hodetelefonene mot NFC-registreringsområdet på Android-enheten.
    4. Følg instruksjonene på skjermen på Android-enheten for å fullføre paringen.

Slik parer du hodetelefonene med en Android- eller iOS-enhet ved bruk av Bluetooth

1. Kontroller at hodetelefonene er helt oppladet og slått på.
    2. Kontroller at Bluetooth er slått på på Android- eller iOS-enheten.
    3. Trykk lenge på Icn acc rmy multi function key i ca. sju sekunder.
    4. Skann etter tilgjengelige Bluetooth-enheter på Android- eller iOS-enheten, og velg deretter SBH24.