Lading

Arrow left Oversikt over Bluetooth®-stereohodetelefoner SBH24

Før du bruker hodetelefonene for første gang, anbefales det å lade dem med en offisiell lader fra Sony. LED-lampen blir grønn når batterinivået er over 85 % og slås av når hodetelefonene er fulladet.

Note

Hodetelefoner med tomt batteri må lade i ca. 1,5 time før de er fulladet. Batterilevetiden når du lytter til musikk eller telefonsamtaler er ca. seks timer hvis temperaturen er 25 °C (77 °F). Hodetelefonene har en USB-port uten deksel. USB-porten uten deksel må være helt tørr for du kan koble til en kabel for lading.

Slik lader du hodetelefonene

Lade hodetelefonene

1. Koble den store USB-kontakten til laderen eller USB-porten på en datamaskin.
    2. Koble USB Type-C-kontakten til hodetelefonene.