account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.
    Xperia-programvareoppdatering. Et bakgrunnsbilde med en mann som holder en Xperia™-smarttelefon.

Oppdatere Xperia™-enheten din

En oppdatering til den nyeste programvaren vil gjøre at enheten kjører raskere og jevnere, og er også den raskeste og enkleste måten å løse eventuelle ytelsesproblemer.

Tast inn IMEI-nummeret for Xperia™-enheten din

Hvis du vil se den gjeldende programvareversjonen, oppdateringer og fremtidige programvareutgivelser, tast inn enhetens IMEI-nummer.

IMEI-verdien er ikke gyldig. Beklager. Informasjonen er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Prøv igjen senere.
    IMEI-verdien er ikke gyldig. Beklager. Informasjonen er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Prøv igjen senere.

Det finnes en ny programvareoppdatering!

Din  er oppdatert!

Utgivelser:

Les produktmerknader

For å oppdatere Xperia™-enheten finner og trykker du på Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Programvareoppdateringer. Deretter følger du anvisningene på skjermen. Du kan også oppdatere med en datamaskin ved bruk av Xperia™ Companion.

Merk at alt personlige innhold, som f.eks. bilder og kontakter, fortsatt vil være tilgjengelige etter oppdateringen.

Obs! Hvis du ikke har minst 500 MB ledig internminne, vil ikke ny programvare være synlig og tilgjengelig for installasjon.

Min Android™-informasjon

er utgitt for .

Ingen ny Android™-versjon er planlagt for .

Gratulerer! vil bli utgitt for .

Den nøyaktige utgivelsesdatoen kan variere fra land til land.

Så snart den nye Android™-versjonen er tilgjengelig og klar for nedlasting, vil enheten din motta et varsel.

Obs! Hvis du ikke har minst 500 MB ledig minne, blir ikke enheten varslet når ny programvare er tilgjengelig.

Dette er den eneste informasjonen som finnes for fra Sony Mobile.

Det finnes en ny programvareoppdatering!

Din  er oppdatert!

Utgivelser:

Les produktmerknader

For å oppdatere Xperia™-enheten finner og trykker du på Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Programvareoppdateringer. Deretter følger du anvisningene på skjermen. Du kan også oppdatere med en datamaskin ved bruk av Xperia™ Companion.

Merk at alt personlige innhold, som f.eks. bilder og kontakter, fortsatt vil være tilgjengelige etter oppdateringen.

Obs! Hvis du ikke har minst 500 MB ledig internminne, vil ikke ny programvare være synlig og tilgjengelig for installasjon.

Min Android™-informasjon

er utgitt for .

Ingen ny Android™-versjon er planlagt for .

Tilgjengeligheten av programvareoppdateringer er avhengig av landet og/eller operatøren.

Hvis og når den nye Android™-versjonen er tilgjengelig og klar for nedlasting, vil enheten din motta et varsel.

Dette er den eneste informasjonen som finnes for fra Sony Mobile.