Musikk

Etter at du har installert Musikk-appen for SmartWatch 2 , kan du bruke SmartWatch 2 til å styre de fleste musikkspillerappene på ulike Android™-enheter. Se Konfigurere SmartWatch 2 .

Slik spiller du av en sang

1. Finn og trykk på Icn sony 13accca music på startskjermen på SmartWatch 2 .
    2. Trykk på Icn sony 13accca music play.

Slik justerer du lydvolumet

• Trykk på Icn sony 13accca volumeup eller Icn sony 13accca volumedown når musikk spilles.

Slik veksler du mellom spor

• Sveip mot venstre eller høyre