Innledning

Med SmartWatch 2 kan du ha oversikt over hva som skjer på Android™-enheten din uten å ta den ut av lommen eller vesken. Når det kommer et anrop, melding eller annet varsel, vibrerer SmartWatch 2 . Når SmartWatch 2 ikke er tilkoblet Android™-enheten din, fungerer SmartWatch 2 som en vanlig klokke, og enkelte apper på SmartWatch 2 er fortsatt tilgjengelige.