account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    SmartWatch 2-batteriet går fort tomt for strøm

    • Endre skjermens lysstyrkeinnstilling.

      Mer

      Slik justerer du lysstyrken på skjermen
      1. På startskjermen finner og trykker du på Sony 13accca settings=1.
      2. Finn og trykk på Display > Lysstyrke.
      3. Dra glidebryteren for å justere lysstyrken.
    • Endre synkroniseringsintervallene, for eksempel intervallene på Facebook™-varsler.

    • Avinstaller ekstraapper du ikke bruker.

    • Deaktiver vibrering.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer