Tredjeparts-apper

Du kan bruke SmartBand 2 som pulsmåler ved å bruke treningsapper fra tredjepart.

Slik kobler du til tredjeparts-apper

Note

Vertsappen kobles fra midlertidig mens du konfigurerer tredjeparts-apper. Kontroller at ingen tidligere installerte tredjeparts-apper er koblet til under konfigureringen.

1. Gå til hovedappskjermen på Android™-enheten, og finn frem til og trykk SmartBand 2 > Icn sony key menu > Innstillinger.
    2. Trykk Tredjeparts-apper og trykk deretter OK for å gjøre SmartBand 2 tilgjengelig for andre apper i noen minutter.
    3. Trykk OK, SKJØNNER for å fjerne meldingen.

Tip

Trykk Avbryt for å avslutte tilkoblingsprosessen.