account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Maskinvareoversikt

Ill sony 15accet overview
1

Armbånd

2

Strømknappdeksel

3

Strømknapp

4

Varsellampe A

5

Varsellampe B

6

Varsellampe C

7

Kjerne

8

Ventileringshull

9

Hjertefrekvenssensor

10

Micro USB-port

11

NFC-deteksjons-/trykkeområde

Note

Ventileringshullet brukes ikke til å tilbakestille enheten. Ikke sett eller tving skarpe objekter inn i hullet. Det kan skade enheten.

Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer