account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Start på nytt

    Hvis du starter Xperia på nytt, lukkes alle åpne apper, og minnet tømmes. Apper kjøres raskere og jevnere, og mer minne vil være tilgjengelig.

    Slik starter du enheten på nytt
    Trykk lenge på strømknappen.
    Trykk på Start på nytt i menyen som åpnes.

    Hvis det ikke hjalp å starte enheten på nytt, prøv følgende:

    Reparere enheten din?

    For å bestille en reparasjon av enheten din blir du overført til et serviceverksted godkjent av Sony.