account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Xperia-reparasjonstjenester

Ulykker skjer, la oss hjelpe deg. Husk at mange ytelsesproblemer er programvarerelaterte, og kan løses uten å sende inn enheten din.

Finn produktet ditt
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    FindCreated with Sketch.